Vuokratyön kautta uudelle uralle

lavonia-henkilöstöpalvelut

Joskus elämässä tulee tilanne, jolloin oma työ ei enää tunnu omalta. Silloin yleensä vaihdetaan alaa. Töiden saaminen uudelta alalta ei kuitenkaan välttämättä ole helppoa. Vuokratyö voi tällöin olla hyvä ratkaisu aloittaa uusi ura.

Helposti sisään uudelle alalle

Kun on juuri kouluttautunut uudelle alalle, ei käytännön kokemusta vielä juurikaan ole. Hakemalla töihin uuden alasi henkilöstövuokrausyritykseen pääset helposti sisään uudelle alalle. Voit opetella pikkuhiljaa tuntemaan alan todellisuutta ja kokeilla, miltä työt tuntuvat. Parhaimmassa tapauksessa saat jalan oven väliin ja voit päästä vuokratöiden jälkeen muihinkin alan töihin. Asiakasyritys saattaa myös vaikuttua taidostasi niin, että se haluaa sinut vakituiseksi listoilleen.

Matala kynnys töihin

Lavonialla on matala kynnys päästä töihin. Kunhan sinulta löytyy alan koulutus ja tarvittavat luvat, pääset meille töihin. Meillä ei työnhakua tarvitse jännittää. Haastattelussa ei tarvitse, eikä kannata, esittää muuta kuin on, vaan olla rehdisti oma itsensä. Meille motivoitunut asenne merkitsee kaikkein eniten. Kun sinulle sopiva työtehtävä löytyy, otamme sinuun yhteyttä. Me tarjoamme työvarusteet ja asiakasyritys hoitaa perehdytyksesi. Voit siis astella uuteen työhösi huolettomin mielin.

Vuokratyöntekijöitä arvostetaan

Vuokratyöstä liikkuu kaikenlaisia huhuja, ja jotkut ajattelevat, että vuokratyöläiset eivät ole yhtä osaavia kuin vakituiset työntekijät. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Lavonialla vuokratyöntekijät ovat arvokkaita ja asiakasyrityksemme kohtelevat heitä aivan samalla tavalla kuin vakituisia työntekijöitä. Älä siis pelkää aloittaa uutta uraasi vuokratyössä. Lavonialla saat parhaan mahdollisen alun urallesi.

Verkostot kasvavat

Uutta uraa aloittaessa voi helposti tuntua hieman yksinäiseltä. Verkostoja ei ole vielä syntynyt ja työkaveritkin ovat jääneet edellisiin työpaikkoihin. Uusien verkostojen kasvattaminen on kuitenkin helppoa. Vuokratyössä tutustut pidempään alalla olleisiin tyyppeihin ja saat uusia työkavereita. Ja jos jokin uudessa työssä askarruttaa mieltäsi, voit aina kääntyä Lavonian esihenkilöiden puoleen. Me olemme aina valmiina auttamaan.

Aloita urasi Lavonialla

Oletko vaihtamassa alaa? Siinä tapauksessa kannattaa harkita vuokratyötä. Paras paikka vuokratyön tekemiseen on tietysti Lavonia. Ota siis meihin yhteyttä, niin etsimme sinulle sopivaa työtä.
Tervetuloa töihin ja onnea uudelle uralle!