RAKENNUSALAN HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Meiltä löydät työntekijät rakennusalalle!

Työntekijäpula saattaa yllättää tai tulevat urakkasi voivat tarvita vahvistusta vasta viikkojen päästä. Kerro meille tarpeesi ja löydämme sinulle työntekijät rakentamiseen, kun sitä eniten tarvitset. Lavonia on johtava henkilöstövuokrausyritys, joka tarjoaa monipuolisia henkilöstöpalveluita, kuten vuokratyövoimaa ja suorarekrytointia, erityisesti rakennusalalle. Olemme erikoistuneet rakennusalan henkilöstövuokrauspalveluihin ja tarjoamme asiakkaillemme parhaita ratkaisuja vuokratyöfirmana.

Lavonia Henkilöstöpalveluiden kautta saat helposti ja vaivattomasti työntekijät rakentamiseen niin lyhyisiin kuin pitkäaikaisiin henkilöstötarpeisiin. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomea, erityisesti Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Lue lisää täältä.

Vuokratyövoima rakennusala

Kun tarvitset työntekijöitä, valitse Lavonia

Joustava

Valitessasi Lavonian kumppaniksesi voit olla varma, että saat tarpeisiisi sopivaa työvoimaa ja kumppanin, joka on käytettävissäsi kaikissa tilanteissa. Meidän kauttamme löydät ammattitaitoisia rakennustyöntekijöitä sekä muita vuokratyövoiman ammattilaisia.

Luotettava

Olemme reilu työnantaja ja henkilöstövuokrauspalvelu. Pidämme huolta työntekijöistämme. Lavonian vuokratyöntekijät voivat keskittyä siihen, mitä osaavat parhaiten, eli omaan työhönsä – me hoidamme loput!

Tehokas

Vasteaikamme on alan paras. Lavonian ammattiosaajien avulla työsi tulee tehdyksi tavoiteajassa ongelmitta. Olemme yksi suosituimmista rakennusalan henkilöstövuokrauspalveluista Suomen pääkaupunkiseudulla, tarjoten nopeaa ja tehokasta palvelua.

Laadukas

Meitä suosittelevat sadat työntekijämme ja jo yli 300 tyytyväistä asiakasta. Tarjoamme monipuolisia vuokratyövoimaan liittyviä ratkaisuja ja olemme sitoutuneet tarjoamaan vain parasta laatua asiakkaillemme. Etsitpä sitten työntekijöitä rakennusalalle tai muita henkilöstövuokrauksen ratkaisuja, Lavonia on oikea valinta.

Kerro alla olevalla lomakkeella tarpeestasi, niin olemme sinuun yhteydessä

RAKENNUSALAN HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Haemme työntekijöitä rakennusalalle!

Etsimme motivoituneita ja ammattitaitoisia työntekijöitä rakennusalalle ympäri Suomea. Jos etsit töitä rakennusalalla, liity tiimiimme ja löydä unelmiesi työpaikka. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia, olipa sitten lyhytaikainen projekti tai pitkäaikainen ura. Rakennusalan henkilöstövuokraus on erinomainen tapa kehittää ammattitaitoasi ja laajentaa verkostoasi. Meillä on laaja valikoima eri työpaikkoja eri puolilla Suomea, joten riippumatta siitä, missä päin asut, meillä on sinulle sopivia työmahdollisuuksia. Hae nyt ja aloita urasi Lavonialla!

kuormaaja

Lavonian kautta työllistyt muun muassa seuraaviin työtehtäviin:

Sisäkirvesmies

Maanrakennustyöntekijä

Aputyöntekijä

Maalari

IV-asentaja

Betonityöntekijä

Ja monia muita

Raudoittaja

Sähköasentaja

Yleisrakentaja

LVI-asentaja

Laatoittaja

Muottitimpuri

Jätä työhakemus alla olevalla lomakkeella!

Olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä sopivan työposition avauduttua. Avoin hakemus kannattaa jättää, sillä se toimii työpaikkavahdin tavoin ja käsittelemme hakemukset ensimmäisten joukossa.