Miksi valita Lavonia?

Rakennusalan henkilöstövuokrausyrityksiä on Suomessa lukuisia. Miten valita niistä juuri se oikea? Keneltä saa osaavimmat työntekijät nopeimmin, aina kun tarvetta on? Me tiedämme tähän vastauksen: se on tietenkin Lavonia.

Työvoimaa nopealla aikataululla

Lavonialta saat työvoimaa aina kun tarvitset. Soita vain meille ja kerro tarpeistasi, niin rekrytoimme sopivat työntekijät ja lähetämme heidät työmaallesi. Kaikkeen tähän menee vain hetki: vasteaikamme on alan paras. Työntekijämme ovat tehokkaita ja huippuosaajia omissa tehtävissään, joten työt saadaan tehdyksi tavoiteajassa. Lavonia myös toimii ympäri Suomen. Oli yrityksesi sitten Lapissa tai Lappajärvellä, me palvelemme sinua.

Kokenut rekrytoija

Lavonia on perustettu vuonna 2008. Meillä on siis neljäntoista vuoden kokemus henkilöstövuokrauksesta. Rakennusala on ollut meidän sydäntämme lähellä alusta asti ja tunnemme sen kuin omat taskumme. Siksi osaamme antaa työntekijöillemme hyvät eväät uuteen työhön, asianmukaisia varusteita unohtamatta. Valitsemme myös aina tarpeisiisi sopivimmat työntekijät laajasta osaajaverkostostamme. Näin voit varmistua siitä, että työt tulevat tehdyksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Huolehdimme työntekijöistämme

Me tiedämme, että rekrytointi ei aina ole helppoa, varsinkaan jos työntekijöitä tarvitaan nopeasti. On yksinkertaisesti mahdotonta pistää pystyyn laajamittainen rekrytointiprojekti ja hoitaa samaan aikaan omaa liiketoimintaa. Kun hankit työntekijöitä Lavonialta, sinun ei tarvitse huolehtia turhasta. Voit keskittyä rauhassa oman liiketoimintasi pyörittämiseen. Me huolehdimme työntekijöiden palkoista, työterveydestä ja kaikista muista henkilöstöasioista.

Ulkomaalaisia osaajia

Suomalaisia tekijöitä on nykyään todella vaikea löytää rakennustyömaille. Lavonian kautta pääset ottamaan yritykseesi ammattilaisia myös ulkomailta, jos suomalaisia ei löydy. Suurin osa työntekijöistämme tuleekin Virosta ja Latviasta. Me Lavonialla näemme tämä erittäin suurena rikkautena ja mahdollisuutena, ja olemme ylpeitä siitä, että saamme tarjota työtä myös ulkomaalaisille. Sinun ei tarvitse huolehtia työntekijän työluvista, veropapereista eikä mistään muustakaan, sillä me hoidamme nämä asiat.

Satoja suosittelijoita

Lavonialla on noin kaksisataa rakennusalan työntekijää, jotka ovat erikoistuneet moniin eri tehtäviin. Lisäksi rekrytoimme koko ajan lisää tekijöitä. Tästä joukosta löytyy taatusti sinunkin työmaallesi sopivat tekijät. Meillä on lisäksi yli kolmesataa tyytyväistä asiakasta, jotka voivat vahvistaa työntekijöidemme tehokkuuden. Haluaisitko olla yksi heistä?

Luotettava kumppani

Jos tarvitset lisää työntekijöitä työmaallesi, valitse Lavonia. Meihin voit luottaa. Me olemme pitkäkestoinen kumppani, joka haluaa palvella asiakkaitaan hyvin. Saat meiltä työntekijöitä aina kun tarvitset ja voit olla varma, että työt hoituvat hyvin. Ota siis yhteyttä jo tänään.