Tilaa vuokratyöntekijä henkilöstötarpeisiisi meiltä.

Etsitkö rakennustyöntekijöitä, logistiikka-alan osaajia tai pätevää työvoimaa tuotantoalalle? Tarjoamme laadukkaita henkilöstöpalveluita koko Suomessa. Tilaa raskaan alan vuokratyöntekijä meiltä niin varmistat, että käytössäsi on aina oikea määrä ammattiosaajia ja urakan aikataulut pitävät. 

Soita tai käytä lomaketta tilataksesi tekijän!

Kun tarvitset työvoimaa, valitse Lavonia - Vahva ja luotettava kumppani henkilöstövuokrauksessa!

Joustava

Valitessasi Lavonian kumppaniksesi voit olla varma, että saat tarpeisiisi sopivaa työvoimaa ja kumppanin, joka on käytettävissäsi kaikissa tilanteissa. Meidän kauttamme voit löytää ammattitaitoisia rakennustyöntekijöitä sekä muita vuokratyövoiman ammattilaisia.

Luotettava

Olemme reilu vuokratyöfirma pääkaupunkiseudulla, joka pitää huolen työntekijöistään. Lavonian vuokratyöntekijät voivat keskittyä siihen, mitä osaavat parhaiten, eli omaan työhönsä – me hoidamme loput!

Tehokas

Vasteaikamme on alan paras. Lavonian ammattiosaajien avulla työsi tulee tehdyksi tavoiteajassa ongelmitta. Olemme yksi suosituimmista vuokratyöfirmoista Suomen pääkaupunkiseudulla, tarjoten nopeaa ja tehokasta palvelua.

Laadukas

Laadukas - Meitä suosittelevat sadat työntekijämme ja jo yli 300 tyytyväistä asiakasta. Tarjoamme monipuolisia vuokratyövoiman käyttöön liittyviä palveluita, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan vain parasta laatua henkilöstöpalveluissamme. Etsitpä sitten työntekijöitä rakennusalalle tai muita henkilöstövuokrauksen ratkaisuja, Lavonia on oikea valinta.

Rakentaminen

Teollisuus

Logistiikka

Asiakkaiden kertomaa

Kun tarvitset työntekijöitä, valitse Lavonia –  vahva työllistäjä

Kiinnostuitko?

Usein kysytyt kysymykset

Henkilöstövuokraus on nopea, helppo ja ennen kaikkea joustava tapa työllistää työntekijöitä erilaisiin työvoiman tarpeisiin. Kun valitaan henkilöstöpalvelut, kuten henkilöstövuokrausyritys, tilaaja ulkoistaa rekrytoinnin ja välttyy sen aiheuttamilta kustannuksilta. Vuokrafirma hoitaa rekrytoinnin lisäksi myös henkilöstönsä HR-asiat ja palkanmaksun, jolloin tilaaja voi keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen. Lavonia tarjoaa yrityksille myös suorarekrytointia ja muita henkilöstöpalveluja eri toimialoille.

Henkilöstövuokrauksen kustannukset riippuvat pitkälti vuokratyöntekijän palkasta ja käytettävästä työehtosopimuksesta. Veloituksen suuruutta laskettaessa hyvä nyrkkisääntö on: veloitus = 1,8 – 2 x työntekijän palkka. Veloituksen suuruuteen vaikuttaa myös projektin pituus. Mitä pidempikestoinen projekti, sen huokeampi hinta. Lavonia Henkilöstöpalvelut  tarjoaa hinnan, joka vastaa toimeksiantoyritysten vaihtelevia tarpeita, tehden henkilöstövuokrauksesta rakennusalaan ja muihin toimialoihin aina sopivimman ratkaisun.

Vuokratyövoiman käyttö auttaa yrityksiä reagoimaan nopeasti markkinatilanteen muutoksiin. Vuokratyövoimaa käyttäessä yritys ulkoistaa lähes aina myös aikaa ja rahaa vievän rekrytointiprosessin, joka tulee vuokratyövoimaa käytettäessä ns. ”kaupan päälle”.
Vuokratyövoimaa hyödynnetään myös kausittaisen työvoiman tarpeen vuoksi.

Henkilöstövuokraus alkaa yrityksen tarpeen tunnistamisesta ja oikean henkilöstövuokrausyrityksen valinnasta. Yhteistyön aloittamisen jälkeen prosessi etenee suoraviivaisesti ja selkeästi. Osaava vuokrafirma, kuten Lavonia, vie toimeksiannon läpi tehokkaasti. Hyvä pohjatyö takaa onnistuneen rekrytoinnin, joten siihen kannattaa käyttää aikaa. Kun tehtävään on löytynyt sopiva henkilö ja työn aloituksesta ja muista yksityiskohdista on sovittu, aloittaa työntekijä työt aivan kuten yrityksen omatkin uudet työntekijät. Ainoa ero työsuhteessa on, että palkanmaksusta ja työnantajan lakisääteisistä velvoitteista vastaa vuokratyöyritys.

Lavonian henkilöstövuokraus on erinomainen valinta, sillä kohtelemme jokaista työntekijää ja asiakasta erityislaatuisesti. Lavonia henkilöstövuokraus tunnetaan koko Suomessa tarjoamistaan ammattitaitoisista henkilöstöpalveluista. Lavonian yhteyshenkilöt ovat henkilöstövuokrauksen, rekrytointien, HR:n ja palkkahallinnon ammattilaisia. Niin asiakkaamme kuin työntekijämme voivat luottaa, että kaikenlaiset asiat hoidetaan ammattitaitoisesti.

Lavonian toimisto sijaitsee Espoossa, mutta toimimme laajasti koko Suomen alueella. Olemme täyttäneet työpaikkoja Helsingin, Espoon, Vantaan, Turun, Hämeenlinnan, Lahden, Kotkan, Lappeenrannan, Jyväskylän, Vaasan, Mikkelin, Tampereen, Porin, Kuopion, Joensuun, Oulun ja Rovaniemen alueilla.

Parhaimmillaan voit saada meiltä työntekijän työmaallesi jo seuraavana päivänä. Riippuen työtehtävän vaatimuksista ja yksityiskohdista, kuten sijainnista ja projektin kestosta, tarjotaan työntekijä asiakkaillemme parin päivän – viikon sisällä.

Meiltä tekijät rakentamiseen ja teollisuuteen ja logistiikkaan!

Lavonian pitkä kokemus rekrytoinnista ja rakennusalasta sekä laaja henkilöstöverkostomme ovat käytettävissäsi, kun tarvitset työvoimaa. Olipa kyseessä työmaa pääkaupunkiseudulla tai tuotantolaitos Pohjois-Suomessa, Lavonian kautta löydät sopivat työntekijät rakennusalalle ja muihin teollisuuden sektoreihin nopeasti ja vaivattomasti.

Suurin osa työntekijöistämme tulee Virosta ja Latviasta, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme omalla toiminnallamme auttaa lieventämään Suomessa vallitsevaa henkilöstöpulaa. 

Kaikilla Lavonian työntekijöillä on tarvittava ammattitaito, voimassa olevat sertifikaatit sekä lupa työskennellä Suomessa.

 

Soita meille, niin etsimme sinulle sopivat tekijät.

Myyntipäällikkö

Dmitri Jilkine

(FIN, RUS, ENG)

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ, SUORAREKRYTOINNIT

Juha Bergman

(FIN, ENG)

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Olli Härkönen

(FIN, ENG)

buukkari

Anton Eloranta

(FIN, ENG)