Kiitos kuluneesta vuodesta!

Vuosi 2022 on ollut Lavonialle erittäin antoisa ja olemme tehneet paljon töitä mahdollistaaksemme kaikille uusille ja vanhoille työntekijöillemme mielenkiintoisia projekteja ympäri Suomen. Lavonian asiakaskunnan hurjan kasvun myötä, olemme voineet palkata toimistollemme lisää työntekijöitä sekä myyntiin että rekrytointiin. Näiden henkilöstövahvistusten tukemana voimme myös jatkossa palvella jokaista asiakasta, sekä työnhakijaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiitos siis juuri sinulle – kun valitsit Lavonian yhteistyökumppaniksesi tai työnantajaksesi!

Tänä jouluna Lavonia tukee suomalaisten vähävaraisten lapsiperheiden joulua lahjoituksella Hope ry:lle. Lahjoitus vastaa viime vuoden asiakaslahjojemme arvoa ja sillä saimme hankittua 11 älypuhelinta suomalaisperheiden pukinkonttiin. Lavonia kannustaa kaikkia yrityksiä lahjoittamaan joulupullorahat hyväntekeväisyyteen.

Tuttuun tapaan jokainen Lavonian työntekijä saa pienen joululahjan kiitoksena panoksestaan ja hyvästä yhteistyöstä. Lahjansa voi hakea Espoon toimistoltamme koko joulukuun ajan arkisin 9-16 välisenä aikana, tervetuloa!

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme sekä työntekijöitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme hyvää ja menestyksekästä vuotta 2023!