Takana haasteita, edessä onnistumisia!

Tervehdys Lavonian yhteistyökumppanit, asiakkaat ja arvokas henkilöstömme!

Kun tarkastelemme kulunutta vuotta rakennus- ja teollisuusalalla, ei voi välttyä huomaamasta haasteita, joita me kaikki olemme kohdanneet. Inflaatio, korko- ja kustannustaso, sekä uudiskohteiden heikko kysyntä ovat luoneet poikkeuksellisen vaikean ympäristön toimialallemme. Tämä vuosi on ollut testi sitkeydellemme ja kyvyllemme sopeutua nopeasti muuttuviin olosuhteisiin.

On ollut harmillista todeta, että monet alan toimijat ja kilpailijamme ovat joutuneet sulkemaan ovensa. Haluamme muistuttaa, kuinka tärkeää on tukea toisiamme näinä vaikeina aikoina. Lavonia haluaa olla aktiivinen kannattaja muille rakennusalan toimijoille. Uskomme, että yhteistyötä tekemällä selviämme vaikeuksista yhdessä.

Vaikka vuosi 2023 on ollut haastava, haluamme korostaa positiivista asennetta tulevalle vuodelle. Lavonia on sitoutunut jatkamaan toimintaansa vahvana yhteistyökumppanina ja luotettavana henkilöstövuokrauspalveluna. Olemme noudattaneet tarkkaan laadittua taloudellista suunnitelmaamme, mikä antaa meille vakaan pohjan jatkaa toimintaamme.

Kiitämme kaikkia Lavonian asiakkaita sekä työntekijöitämme luottamuksesta ja sitoutuneisuudesta. 

Lavonia haluaa toivottaa rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta jokaiselle. Jatketaan yhdessä vahvoina ja optimistisina kohti tulevia haasteita. Me Lavonialla olemme valmiita kohtaamaan tulevaisuuden yhdessä teidän kanssanne.

Kiitos yhteistyöstä ja kohti parempaa vuotta 2024!

Tilaa työntekijät ajoissa ensi vuoden alkuun!