Ota aikaa itsellesi puhtaassa kodissa – Tutustu Kotisiivouspalveluihimme!

Arki on superkiireistä – työ, perhe, harrastukset ja muut velvoitteet antavat paljon, mutta myös vievät paljon aikaa, eikä kotitöiden tekemiselle aina tunnu jäävän riittävästi energiaa. 

Kodin siisteys vaikuttaa tutkitusti mielialaan ja yleiseen hyvinvointiin. Siivoaminen on useimmille pakollinen paha, joka muistuttaa itseään herkeämättä keittiön tiskivuorena ja pölypalleroina makuuhuoneen nurkassa. Kun valitset ammattilaisen siivoamaan kotisi, voit keskittyä elämän mukaviin juttuihin ilman jatkuvaa stressiä kodin puhtaana pitämisestä. 

5 syytä, miksi valita kotisiivouspalvelu:

  1. Säästät aikaa: Sen sijaan, että käyttäisit arvokasta vapaa-aikaasi siivoamiseen, voit antaa ammattilaisten hoitaa homman puolestasi. Näin saat enemmän aikaa itsellesi ja rakkaillesi. 
  2. Oma ja perheesi terveys: Puhtaassa kodissa on mielekästä olla ja se myös edistää terveyttä. Pölyn ja lian kertyminen nurkkiin heikentää sisäilmaa. Erityisesti lapset ja vanhukset kärsivät huonon hengitysilman vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin. Säännöllinen siivous auttaa pitämään kodin puhtaana ja vähentää terveysriskejä! 
  3. Kotisi arvon ylläpito: Säännöllinen kodin puhtaanapito on avain sen arvon säilyttämiseen. Huolellisella siivouksella estetään pintojen ja materiaalien vaurioituminen. Myös mahdolliset ongelmat, kuten kosteusvauriot ja home eivät pääse yllättämään, kun kotisi on siisti. 
  4. Laatu ja tarkkuus: Ammattisiivoojat ovat koulutettuja ja kokeneita, joten voit luottaa siihen, että he tuntevat parhaat menetelmät ja tuotteet erilaisten pintojen ja tilojen puhdistamiseen. Kotisiivousyritykset käyttävät myös tehokkaampia laitteita ja turvallisia, sekä ekologisia puhdistusaineita. 
  5. Helppous: Ulkoistettu kotisiivouspalvelu on luotettava, laadukas ja vaivaton tapa ylläpitää kotisi siisteyttä. Lavonian Siivouspalveluiden kokonaisuus on helppo räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaan ja erityispyyntösi, kuten jääkaapin tai vaikkapa uunin pesu, huomioidaan ilman lisämaksuja. Varaaminen on tehty helpoksi puhelimen tai sähköpostin kautta!

Tavoitteenamme on tehdä elämästäsi mukavampaa tarjoamalla korkealaatuisia kotisiivouspalveluita. Tervetuloa kanssamme osaksi puhtaampaa ja raikkaampaa arkea! 

Tutustu hinnastoomme ja varaa siivousaikasi täältä.