Rakennus- tai teollisuusalan työnantaja: vuokratyö on vastaus työvoimapulaasi

Joskus rakennustyömailla ja teollisuustyössä tulee tilanteita, jolloin työntekijöitä tarvitaan äkkiä lisää. Muuttuvissa tilanteissa kiireen keskellä ei usein ole aikaa ryhtyä raskaaseen rekrytointiprosessiin, vaan ratkaisuja tarvitaan nopeasti. Silloin kannattaa käyttää vuokratyövoimaa. Vuokratyöntekijöiden hankkiminen on helppoa ja säästää asiakasyritykseltä aikaa, vaivaa ja rahaa. Näin työt jatkuvat aikataulussa osaavien tekijöiden käsissä.

Jos olet rakennus- tai teollisuusalan työnantaja ja pohdit, miten voit saada lisää työvoimaa projekteihisi, lue tästä, miksi sinun kannattaisi käyttää vuokratyövoimaa.

Nopea apu muuttuvissa tilanteissa

On monia tilanteita, jolloin vuokratyövoima on järkevin vaihtoehto. Joskus töitä voi olla enemmän kuin omat työntekijäsi pystyvät tekemään. Tällaisia tilanteita tulee usein kausi- ja projektiluonteisissa töissä: vilkkaimpana sesonkina työtä saattaa äkkiä olla niin paljon, että tekijöitä tarvitaan lyhyellä varoitusajalla lisää. Vuokratyöntekijät ovat kätevä vaihtoehto myös äkillisesti muuttuvissa tilanteissa, esimerkiksi silloin kun tulee sairauspoissaoloja. Lavonian puoleen kannattaa kääntyä myös silloin, kun yrityksesi tarvitsee jotain erityistä osaamista esimerkiksi johonkin projektiin, mutta vastaavaa osaajaa ei löydy talon sisältä. Vuokratyöntekijä saattaa olla juuri kyseisen asian taitaja, joten hänet kannattaa napata omalle työmaalle.

Työntekijöiden vuokraaminen on helppoa

Lavonialta saa helposti vuokratyöntekijöitä käyttöönsä, kun tarvetta lisätyövoimalle tulee. Työntekijän voi tilata soittamalla tai laittamalla sähköpostia Lavonialle. Ilmoita vain työtehtävä ja aloituspäivä, niin me huolehdimme, että saat osaavimmat tekijät työmaallesi. Voit vuokrata määräajaksi tai toistaiseksi juuri niin monta työntekijää kuin tarvitset.

Säästät aikaa ja vaivaa

Vuokratyövoiman käyttö helpottaa sinun työtäsi. Yrityksesi ei tarvitse käyttää arvokasta aikaa työpaikkailmoitusten tekemiseen, työntekijöiden haastatteluun ja sopivien työntekijöiden valitsemiseen satojen hakijoiden joukosta, puhumattakaan kaikesta rekrytointiprosessiin liittyvästä viestinnästä. Sinun ei tarvitse edes palkata HR-vastaavaa, kun vuokratyötä välittävä yritys hoitaa kaiken. Me Lavonialla olemme rekrytointiasioissa Suomen parhaita.

Ei ylimääräisiä kuluja

Vuokratyövoiman käyttö tuo yrityksellesi rahallista säästöä. Yrityksesi ei tarvitse maksaa muusta kuin tehdystä työstä: Lavonia huolehtii vuokratyöntekijöiden palkoista ja sairauspäivärahoista. Pidämme huolen myös muista työntekijöihin liittyvistä hallinnollisista asioista, kuten työsopimusten ylläpidosta. Sinun yrityksesi voi keskittyä olennaiseen eli omaan liiketoimintaansa.

Luotettavia työntekijöitä

Tilatessasi työntekijän Lavonialta voit olla varma, että vuokratyöntekijä on luotettava ja hän osaa hommansa. Vuokratyöntekijät ovat koulutettuja ja kokeneita, aivan kuten muutkin työntekijät. Me haastattelemme heidät ja tarkastamme heidän tietonsa ja työhistoriansa ennen kuin palkkaamme heidät. Voit siis olla varma, että työntekijä tekee työnsä hyvin, eikä hänelle tarvitse enää työmaalle tullessa järjestää erikseen haastatteluja tai kokeita hänen osaamisensa testaamiseksi.

Vuokratyövoima on kasvun mahdollisuus

Vuokratyön käyttämisestä voi olla yritykselle monia pitkän aikavälin hyötyjä. Se on kasvun mahdollisuus ja monelle yritykselle elinehto. Jos vuokratyöntekijä osoittautuu niin osaavaksi, että yritykselläsi on hänen taidoilleen jatkuva tarve, voit myöhemmin palkata hänet omaan yritykseesi.

Osaavia työntekijöitä käyttöösi

Jotkut yritykset ovat todenneet vuokratyön niin toimivaksi ratkaisuksi, etteivät enää rekrytoi omia työntekijöitä ollenkaan. Jos sinun yrityksesi tarvitsee lisätyövoimaa missä tahansa tilanteessa, ole yhteydessä meihin. Lavonialta saat parhaat osaajat projekteihisi.