Mitä kaikkea Lavonian vuokratyöntekijänä voi tehdä?

Rakennus- ja teollisuusaloilla on paljon erilaisia työmahdollisuuksia ja avoimia työpaikkoja. Osaajia tarvitaan niin uudisrakentamisessa, korjausrakentamisessa kuin tuotteiden valmistuksessakin. Vuokratyö on helppo tapa päästä käsiksi monenlaisiin tehtäviin, ja Lavonialla onkin tarjolla paljon työpaikkoja monissa eri tehtävissä. Lähetä vain hakemus meille ja kerro osaamisestasi ja toiveistasi, niin me järjestämme sinut sopivaan työpaikkaan.

Kiinnostaako vuokratyö? Katso alta, olisiko meillä tarjota sinulle sopivaa työtä.

Rakennustyöntekijöitä ja rakennusapulaisia

Rakentamisen yleisosaajille, rakennustyöntekijöille, on aina kysyntää. Jos sinulla on rakennusalan osaamisen lisäksi ryhmätyötaitoja, hyvää kuntoa ja ongelmanratkaisukykyä, voit olla etsimämme tekijä. Haemme myös rakennusapulaisia, jotka toimivat rakentajien apuna työmaalla. He ylläpitävät työturvallisuutta esimerkiksi rakentamalla kulkuesteitä ja kantamalla purkujätettä pois.

Talonrakennuksen ammattilaisia

Lavonian kautta työllistyvät rakentajien lisäksi myös tiettyihin tehtäviin erikoistuneet ammattilaiset. Haemme kirvesmiehiä eli timpureita valmistamaan ja asentamaan rakennusten puurakenteita, sekä raudoittajia, joista on tällä hetkellä pulaa. Asiakasyrityksissämme tarvitaan jatkuvasti myös väliseinäasentajia pystyttämään väliseiniä, ja kattoasentajia tekemään tiili-, pelti- ja huopakattoja sekä sisäkattojen kiinnityksiä.

Purkutyöntekijöitä

Rakennustöihin kuuluu totta kai myös huonokuntoisten rakennusten purkaminen. Meidän kauttamme voit päästä näihinkin hommiin. Purkutyöhön ei tarvita erillistä koulutusta, mutta kokemus on eduksi siinäkin. Asbestipurkajalla sen sijaan on oltava asbestin poistamiseen vaadittu pätevyys ja lupa asbestin purkuun. Asbesti on terveydelle vaarallinen aine, jota käytettiin ennen 1990-lukua paljon rakentamisessa.

Maanrakentajia

Talonrakentajien lisäksi rakennusprojektissa on tärkeä osa maanrakentajilla. Lavonialta löytyy töitä osaajille, jotka hallitsevat kaikki maanrakennustyöt kunnallistekniikan ylläpidosta talojen perustusten tekemiseen. Meillä on töitä myös vihertyöntekijöille. Heitä tarvitaan julkisten viheralueiden, kuten puistojen ja hautausmaiden, rakentamisessa, istuttamisessa, leikkaamisessa, hoitamisessa ja uudistamisessa.

Asentajia

Ilman talotekniikkaa ja sähköistystä ei rakennusta voida käyttää. Siksi koulutetut sähköasentajat ovat aina kysyttyjä, rakennuksen sähkötyöt kun voi hoitaa vain luvalla toimiva Turvallisuus- ja kemikaaliviraston rekisteristä löytyvä sähköasentaja. Talotekniikan ammattilaisille sen sijaan löytyy Lavonian kautta töitä LVI-asentajana. Myös ilmalämpöpumppuasentajia tarvitaan nykyään enenevissä määrin, kun ilmalämpöpumput yleistyvät Suomessa. Meillä on töitä heillekin.

Pintatöiden tekijöitä

Jotta rakennus kestää säätä ja aikaa, se täytyy pinnoittaa hyvin. Maalari huolehtii rakennuksen sisä- ja ulkopintojen maalaamisesta ja tasoittamisesta, sekä sisäpintojen tapetoimisesta. Lavonialla nämä ammattilaiset pääsevät maalaamaan ja tapetoimaan monenlaisiin uudis- ja korjauskohteisiin. Töitä löytyy myös sisustuskirvesmiehille, jotka hallitsevat ikkuna- ja oviasennukset, seinä- ja kattoverhoukset, saunojen sisustukset, listoitukset sekä lattioiden päällystämiset.

Työnjohtajia

Rakennustöitä tekevien aliurakoitsijoiden lisäksi Lavonia tarjoaa töitä myös työnjohtajille.

Tehdastyöntekijöitä

Tehdastyö on nykyään pitkälti koneistettua, mutta oikeita ihmisiä tarvitaan edelleen käyttämään koneita ja tarkkailemaan tuotteiden laatua. Meillä on töitä kaikenlaisille prosessi- ja tuotantotyöntekijöille, kuten betonielementtien ja puuelementtien valmistajille.

Sinun seuraava työpaikkasi

Löytyikö sinun ammattisi ylläluetelluista tehtävistä? Hae meille! Voit löytää seuraavan työpaikkasi nopeammin kuin arvaatkaan.