Lavonia Groupin uusi HR-assistentti, Valeria!

Olemme todella innoissamme, kun saamme esitellä teille Valeria Kobychevan, Lavonia Groupin uuden HR-assistentin!

Valeria on tärkeä osa Lavonia Groupin vuoden 2021 kasvua ja tulee olemaan näkyvässä roolissa niin Lavonian nykyisille työntekijöille kuin uusille työnhakijoillekin. Jo ensimmäisten viikkojen perusteella on käynyt selväksi, ettei Valeria jää vaikeassakaan tilanteessa sanattomaksi, ja että hän osaa ottaa tilanteet haltuun omalla rauhallisella ja asiantuntevalla otteellaan. Lavonian työnhakijoilta on alkanut nopeasti tulla positiivista palautetta siitä, miten helppoa ja sujuvaa työnhaku Valerian kautta on ollut.

Vaivattomuus ja välittömyys ovat olleet Valerian työn ydinarvoja uran alkuvaiheista asti. Yli 10 vuoden asiakaspalvelukokemus on opettanut hänelle paljon muitakin hyödyllisiä taitoja, joista henkilöstövuokrausbisneksen dynaamisessa arjessa on suurta hyötyä. Valeria on aiemmissa työtehtävissään osallistunut yritysten toimintatapojen ja järjestelmien kehittämiseen ja haluaa jatkuvasti päivittää myös omaa osaamistaan. Lavonia Groupin tarjoama monipuolinen HR-assistentin tehtävä onkin luonteva seuraava askel Valerian työuralla. 

Minkälaisia fiiliksiä sinulla on uudesta työstäsi ensimmäisten viikkojesi jälkeen?

”Lavonian väki on ottanut minut hyvin vastaan ja hommat ovat alkaneet täydellä vauhdilla. Olen kirjoitellut työpaikkailmoituksia, kontaktoinut ja haastatellut työnhakijoita ja tutustunut rakennusalan ja teollisuuden rekrytoinnin jokaiseen eri vaiheeseen. Minusta on mahtavaa, että saan käyttää kolmea eri kieltä päivittäin niin kollegoiden, kun työnhakijoiden kanssa. Se haastaa sopivasti ja tekee tavallisistakin hommista mielenkiintoisia, eikä vastaan tule ikinä kahta samanlaista päivää.

Vaikka jatkuva uuden opetteleminen vie jonkun verran voimia, on fiilis mitä mahtavin! Työkavereiden hyvä palaute on antanut buustia hoitaa hommat tekevällä otteella, josta tulee hyvä fiilis niin itselle, kuin tiimillekin. Odotan kovalla innolla kanssakäymisiä erilaisten ihmisten kanssa, onnistuneita rekryjä ja omaa kehitystä HR:n ammattilaiseksi. Meillä on mieletön tiimi, joka kannustaa ja jeesaa aina tarpeen tullen. Lavonialla viihdyn varmasti useita vuosia.”

Vapaa-aikaansa Valeria tykkää viettää läheistensä seurassa sekä hyvää ruokaa ja juomaa nauttien. Patikointi luonnossa ja toivon mukaan kohta taas keikat ja muut livetapahtumat ovat lähellä Valerian sydäntä. ”Olen spontaani sielu ja haen elämään yllätyksellisiä hetkiä mieltä virkistämään.

Siinä missä tykkään tienata, tykkään myös tuhlata. Shoppailu onkin yksi aikaa vievistä harrastuksistani, jos sitä voisi harrastukseksi nyt laskea.”

Valerian salainen pahe: irtokarkit ja reality 🙂

Tervetuloa Lavonialle, Vale!