Vuokratyövoiman käyttö tuo yrityksellesi säästöä

Henkilöstövuokraus voi tuntua äkkiä ajateltuna kalliilta riskiltä. Miksi maksaa kolmannelle osapuolelle, kun voit rekrytoida työntekijät suoraan omaan yritykseesi? Vuokratyövoiman käyttäminen tulee kuitenkin tosiasiassa yrityksellesi huomattavasti halvemmaksi kuin suorarekrytointi, ja sen riskit ovat pienet.

Säästät rahan lisäksi aikaa

Rekrytointiprosessiin menee aina aikaa ja rahaa, ja sitä hoitamaan tarvitaan työvoimaa. Jos yrityksellä ei ole omaa rekrytointiasiantuntijaa, rekrytoinnin joutuvat tekemään henkilöt, joilla on muitakin hommia. Kun he keskittyvät rekrytointiprosessin hoitamiseen, he eivät voi tehdä omia töitään, eli ydinliiketoiminta kärsii. Yrityksessä voi pahimman työvoimapulan aikaan olla myös niin kiire, ettei rekrytointiprosessille yksinkertaisesti vain ole aikaa. Kiireessä vasemmalla kädellä hoidettu rekrytointi johtaa väistämättä huonoihin tuloksiin.

Virherekrytointien lasku on iso

Hyvin suunniteltu rekrytointiprosessi maksaa itsensä takaisin hyvien työntekijöiden muodossa. Huonosti tehty rekrytointiprosessi taas johtaa virherekrytointeihin, jotka maksavat yritykselle pitkän pennin, kun huono työntekijä joudutaan erottamaan ja hänen tilalleen etsimään toinen. Virherekrytoinnin kustannukset ovat moninkertaiset verrattuna rekrytoinnin ulkoistamiseen. Työntekijälle maksettu palkka on vain marginaalinen osuus menetyksistä, joita virherekrytointi voi aiheuttaa. Virherekrytointi voi maksaa yrityksellesi jopa kymmeniä tuhansia euroja, kun otetaan huomioon rekrytointiprosessiin ja työntekijän perehdytykseen käytetty aika, näihin osallistuneiden ihmisten palkat, työpaikkailmoituksen mainoskulut ja menetetty tuottavuus eli pieleen menneet projektit. Joistain näistä koituu paitsi suoria myös välillisiä kustannuksia. Irtisanottu henkilö saattaa myös levittää yrityksestäsi huonoa mainetta eteenpäin, minkä seurauksena sinun voi olla entistä vaikeampi löytää työntekijöitä.

Ulkoista rekrytointi meille

Jos yritykselläsi ei ole aikaa ja resursseja panostaa rekrytointiin, ulkoista rekrytointi Lavonialle. Me olemme rekrytoinnin ammattilaisia. Löydämme yrityksellesi parhaat työntekijät, joihin voit taatusti olla tyytyväinen. Kun tilaat työntekijän meiltä, et joudu maksamaan muusta kuin hänen tekemästään työstä: saat rekrytoinnin ikään kuin kaupan päälle. Työntekijä on työsuhteessa meihin ja me maksamme hänen palkkansa, sairauspäivärahansa ja muut kulut. Sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja luottaa siihen, että hommat sujuvat osaavien vuokratyöntekijöiden hoidossa.

Työntekijöitä nopeasti muuttuviin tilanteisiin

Joskus vuokratyöntekijää tarvitaan nopealla aikataululla esimerkiksi äkillisen sairauspoissaolon yllättäessä. Silloin tällöin saatetaan myös tarvita erityisosaamista johonkin tiettyyn tehtävään. Tällaisissa tapauksissa rekrytointiprosessin aloittaminen kuluttaa turhaan aikaa, eikä todennäköisesti edes kannata, sillä sopivaa tekijää voi olla vaikea löytää tarpeeksi nopeasti. Kun tilaat työntekijän Lavonialta, et joudu tuhlaamaan resursseja turhaan. Me löydämme sopivan tekijän työmaallesi heti kun häntä tarvitaan: verkostomme ovat laajat, joten rekrytointiprosessimme on nopea ja tehokas. Meidän kanssamme sinun ei tarvitse joka kerta aloittaa rekrytointiprosessia alusta, vaan voimme jatkaa siitä, mihin edellisen rekrytoinnin jälkeen on jääty. Näin yrityksesi tuottavuus säilyy tehokkaana, kun voit keskittyä täysillä omaan liiketoimintaasi.

Henkilöstövuokraus kannattaa

Kannustamme kaikkia yrityksiä kokeilemaan henkilöstövuokrauspalveluitamme. Se tulee yrityksellesi huomattavasti helpommaksi ja halvemmaksi kuin suorarekrytointi. Ota siis yhteyttä jo tänään, jos tarvitset yrityksellesi osaavia työntekijöitä.

Dmitri Jilkine +358 40 136 5905
Juha Bergman +358 40 567 1983
Olli Härkönen +358 40 486 3028
Markus Heikkilä +358 40 826 8804