Lavonia Siivouspalvelut apunasi kaikenlaisissa siivoustarpeissa

Kodin, toimiston tai rakennuksen siisteyden ylläpitäminen voi olla haasteellista ja aikaa vievää, mutta me olemme täällä auttamassa sinua! Tarjoamme monipuolisia siivouspalveluita, jotka vastaavat erilaisiin siivoustarpeisiin. Meidän ammattitaitoiset siivoojamme ovat sitoutuneita tarjoamaan sinulle parasta palvelua ja huolehtimaan tiloistasi juuri niin kuin itse haluat.

Tarjoamme siivousta muun muassa seuraaviin tarpeisiin

Kotisiivous

Ymmärrämme, että koti on paikka, jossa haluat viettää aikaa rauhassa ja ilman ylimääräisiä huolia. Siivousammattilaisemme tuntevat kotien erityistarpeet ja tarjoavat perusteellista sekä huolellista siivousta, jota voit nauttia puhtaasta ja virkistävästä ympäristöstä kotonasi.

Rakennussiivoukset

Rakennussiivoukset vaativat erityistä ammattitaitoa ja tehokkuutta. Kokenut tiimimme varmistaa, että rakennusjäämistö, pöly ja lika poistetaan perusteellisesti, jotta tila on valmis käyttöön ilman viivästyksiä.

Raivaussiivoukset

Raivaussiivouspalvelumme auttaa sinua käsittelemään jäljelle jääneitä jätteitä ja sotkua esimerkiksi remontin tai muuton jäljiltä. Me hoidamme kaiken roskien keräämisestä ja hävittämisestä lattioiden ja pintojen perusteelliseen puhdistamiseen.

Toimistosiivous

Toimiston siisteys on olennainen asia, joka vaikuttaa työympäristön viihtyvyyteen ja työntekijöiden hyvinvointiin. Tarjoamme korkealaatuista ja joustavaa siivouspalvelua, joka pitää työympäristösi siistinä, raikkaana ja houkuttelevana. Huolehdimme siivoustehtävistä, jotta sinä voit keskittyä ydintoimintaasi.

Ikkunanpesut

Kirkkaat ja puhtaat ikkunat tuovat valoa ja raikkautta tiloihin. Ikkunanpesu voi kuitenkin olla hankalaa ja vaarallista ilman oikeita välineitä ja osaamista. Me hoidamme ikkunanpesun puolestasi ja varmistamme, että ikkunasi saavuttavat kirkkaimman loistonsa.

Hinnasto:

Kotisiivous + ikkunanpesu, sopimussiivous

45€/h* (sis. alv)

*Kotitalousvähennyksen jälkeen

18€/h

Kotisiivous + ikkunanpesu, kertakäynti

49€/h* (sis. alv)

*Kotitalousvähennyksen jälkeen

19,60€/h

Raivaussiivous

55€/h* (sis. alv)

*Kotitalousvähennyksen jälkeen

22,00€/h

Toimisto-/Toimitilasiivous

Kysy tarjous

Rakennussiivous

Kysy tarjous

Rappukäytäväsiivous

Kysy tarjous

*Hinta-arviossa ei ole huomioitu kotitalousvähennyksen 100€ omavastuu osuutta eikä 3500€ ylärajaa.

Miksi valita Lavonia Siivouspalvelut?

Ammattitaitoiset siivoojat

Kaikki työntekijämme ovat alan ammattilaisia ja omaavat hyvän kokemuksen erilaisista siivoustöistä.

Ei sitoutumispakkoa

Asiakkuudessa ei ole sitoutumispakkoa. Voit tilata yhden kertasiivouksen tai säännölliset käynnit. Voit peruuttaa tilauksen milloin haluat.

Räätälöity kokonaisuus

Muuttosiivous, suursiivous vai nopea ylläpitosiivous? Palvelu räätälöidään aina juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Kotitalousvähennyskelpoinen

Palvelumme on kotitalousvähennyskelpoinen. 100€ omavastuun jälkeen saat 60% verovähennystä kotitaloustöistä.

Avainlippu-sertifioitu palvelu

Lavonia on vastuullinen työnantaja ja suomalainen Avainlippu-sertifioitu yritys. Kaikki työntekijämme saavat vähintään TES:in mukaista palkkaa ja ovat tapaturmavakuutettuja.

Ota yhteyttä ja jätä sotkut meille

Toimimme vain PK-seudulla