Mikä yhdistää rakennusalaa, teollisuusalaa ja HoReCa-alaa?

Vastaus on tietysti vuokratyö. Kaikilla näillä aloilla voi tehdä töitä henkilöstövuokrausyrityksen kautta. Itseasiassa näillä aloilla vuokratyö on jopa paras vaihtoehto, sillä työt ovat usein projekti- ja kausiluontoisia. Työnantajat eivät välttämättä halua rekrytoida vakituisia työntekijöitä, kun tarpeet tekijöille muuttuvat koko ajan. Joskus on todella kiireistä, ja työvoimaa tarvitaan paljon, kun taas joskus on hiljaista eikä töitä ole. Vuokratyöläisenä sinulla ei tätä ongelmaa ole. Et joudu odottelemaan tyhjänpanttina, milloin sinua taas tarvitaan, vaan pääset aina projektista seuraavaan nopealla aikataululla.


Vuokratyö auttaa uralla eteenpäin

Harva pääsee heti uransa alussa johtotehtäviin. Vuokratöihin on kuitenkin helppo päästä vastavalmistuneenakin, ja niistä saat työkokemusta, joka auttaa sinua pääsemään urallasi eteenpäin. Voit edetä pikkuhiljaa vaativampiin tehtäviin ja suorittaa pätevyyksiä. Jos tavoitteenasi on vakituinen työpaikka, vuokratyö voi auttaa sinua löytämään sellaisen tulevaisuudessa. Vuokratyössä pääset näkemään monia yrityksiä ja tutustumaan niiden työntekijöihin. Voit tehdä vaikutuksen työnantajaan, joka saattaa haluta rekrytoida sinut vakituiseksi omaan yritykseensä.


Helposti töihin

Paras tapa päästä töihin rakennus-, teollisuus- ja HoReCa-aloille on Lavonia. Meillä on tarjolla runsaasti töitä näiden alojen osaajille. Meille on helppo hakea töihin: lähetät vain hakemuksen nettisivujemme kautta, ja kutsumme sinut haastatteluun. Sinne tarvitset mukaasi vain työtodistuksesi ja lupasi sekä motivoituneen asenteen. Lavonialla ahkeruus ja motivaatio ratkaisevat, ja auttavat pärjäämään töissä. Haastattelun jälkeen olemme sinuun yhteydessä, kun löydämme sinulle sopivan projektin, ja pääset pian töihin.


Toiveesi otetaan huomioon

Kun työt asiakasyrityksellä loppuvat, järjestämme sinut seuraavaan työpaikkaan mahdollisimman nopeasti. Lavonialla työskentely on joustavaa: saat itse vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Voit esittää meille toiveita siitä, missä, milloin ja kenen kanssa haluaisit työskennellä. Pyrimme ottamaan toiveesi huomioon ja järjestämään sinut töihin joissa viihdyt. Meille on tärkeää, että työntekijämme pitävät työstään ja jaksavat tehdä sitä ahkerasti. Näin työt tulevat tehdyiksi ja kaikki pysyvät tyytyväisinä.


Pidämme huolta työntekijöistämme

Lavonialla sinusta pidetään huolta. Saat tehdä asiakasyrityksissä samoja tehtäviä kuin vakituiset työntekijät, ja sinua kohdellaan samalla tavalla kuin heitä. Yritämme aina järjestää niin, että pääsisit seuraavaan projektiin saman porukan kanssa, jonka kanssa olet tehnyt töitä edellisessä projektissa. Et siis joudu olemaan yksin. Myös Lavonian esihenkilöt ovat aina tavoitettavissasi. Pidämme työsopimuksesi ajan tasalla ja maksamme palkan ajallaan. Jos tulet kipeäksi tai työpaikalla sattuu tapaturma, saat sairaslomaa toipumisen ajaksi. Me välitämme työntekijöistämme ja haluamme taata heille hyvät työskentelyolosuhteet.


Hae Lavonialle

Rakennus-, teollisuus- ja HoReCa-aloilla paras tapa tehdä töitä on vuokratyö. Paras tapa päästä vuokratöihin taas on Lavonia – olemmehan yksi Suomen parhaista henkilöstövuokrausyrityksistä. Hae siis meille, jos haluat päästä nopeasti töihin. Toivottavasti nähdään haastattelussa!