Lavonialta töihin nyt myös HoReCa-alalle

Olemme tehneet uuden aluevaltauksen: teollisuuden ja rakentamisalan työntekijöiden lisäksi nyt myös hotelli-, ravintola- ja catering-alan työntekijät voivat työllistyä Lavonialle. Haluamme auttaa niin alan työntekijöitä kuin yrityksiäkin koronan aiheuttamassa vaikeassa tilanteessa, ja tarjota työpaikan mahdollisimman monelle.


Töitä joustavasti tilanteesi mukaan

Koronapandemian vaikutukset HoReCa-alalle ovat voineet saada alan työntekijät miettimään, kannattaako pestautua mihinkään työpaikkaan vakituiseksi: alan tulevaisuus on todella epävarma, kun koronatilanne vaihtelee. Vuokratyö on riskitön vaihtoehto tähän tilanteeseen. Kun työllistyt Lavonialle, etsimme sinulle töitä, jotka sopivat juuri sinun tilanteeseesi. Voit työskennellä oman tilanteesi mukaan joko toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella tai määräaikaisena tietyssä yrityksessä. Jos tapahtuu jotain yllättävää, eikä työnantaja enää pysty tarjoamaan töitä, järjestämme sinulle uuden työn. Myöhemmin, jos ja kun alan tilanne paranee, voit työllistyä vakituiseksi yritykseen, jossa olet jo tehnyt pitkään töitä vuokratyöntekijänä. Näin olet päässyt helposti näyttämään kyntesi työnantajalle, ja olet etuasemassa uuden ajan koittaessa haastavan tilanteen jälkeen.


Vuokratyö sopii moneen elämäntilanteeseen

Vuokratyö on hyvä vaihtoehto, jos olet opiskelija tai vastavalmistunut: voit päästä helposti kiinni työelämään ja kartuttaa kokemusta tulevaa varten. Keikkatöiden tekeminen opiskeluiden ohessa järjestyy Lavonian kautta helposti. Vuokratyö on sopiva vaihtoehto myös silloin, jos haluat saada kokemusta monista eri ravintoloista tai hotelleista. Aina unelmatyöpaikka ei löydy heti, vaan täytyy kokeilla montaa eri vaihtoehtoa ennen kuin löytää itselleen sopivan.


Yhdistämme tekijät ja yritykset

Me Lavonialla haluamme auttaa sekä HoReCa-alan työntekijöitä että yrityksiä. Haluamme yhdistää työpaikkaa vailla olevat tekijät ja tekijöitä tarvitsevat yritykset. Kerro hakemuksessasi, millaista työtä etsit ja mistä, ja me teemme parhaamme löytääksemme sinulle sopivan työpaikan. Muista ottaa haastatteluun mukaan myös tarvittavat todistukset, kuten hygienia- ja anniskelupassi. Osaan paikoistamme tarvitaan ravintola-alan tutkinto, mutta edellä mainituillakin voit päästä todella hyvään työpaikkaan. Asenne on näissäkin töissä kuitenkin tärkein: erotut joukosta, kun annat motivaatiosi ja halusi tehdä töitä näkyä hakemuksessasi.


Monenlaisia tehtäviä tarjolla

Tällä hetkellä meillä on töitä muun muassa keittiöapulaisille, kokeille, baarityöntekijöille, blokkareille ja salityöntekijöille. Talvella tarvetta on erityisesti kausityöntekijöille Lappiin, mutta työllistyä voi ympäri Suomea milloin vain. Laita siis hakemusta tulemaan pikimmiten, niin kutsumme sinut haastatteluun. Voit löytää itsesi seuraavasta työpaikastasi nopeammin kuin arvaatkaan