Kesätyöntekijöiden haku on käynnistynyt!

Kesätyön hakeminen kannattaa aloittaa viimeistään nyt! Asiakasyrityksemme ovat jo kovaa vauhtia rekrytoimassa kesätyöntekijöitä rakennustyömaille ja tuotantolaitoksiin. Vilkkaimmillaan kesätyöntekijöiden haku on helmi-maaliskuussa, mutta avoimia paikkoja avautuu jatkuvasti kevään ja kesän lähestyessä. Kannattaa siis pitää silmät auki ja seurata aktiivisesti hakuun tulevia työpaikkoja!

Miten löydät Lavonian kautta kesätöitä?

Me Lavonialla olemme kokeneita ammattilaisia yhdistämään työn ja työntekijän niin rakennusalalla kuin teollisuudessa. Näet sivuiltamme kaikki avoimina olevat työpaikat ja voit hakea niihin suoraan oman rekryjärjestelmämme kautta. Jos osuvia työpaikkoja ei juuri nyt löydy, voit lähettää sivujemme kautta myös avoimen työhakemuksen ja me olemme sinuun välittömästi yhteydessä, kun jotain sopivaa avautuu. Sivuillamme voit tehdä myös nopean testin kuinka sopiva olisit juuri lavonialaiseksi.

Kun aloitat työnteon jo opiskelujesi ohessa, luot samalla verkostoja ja suhteita, jotka auttavat sinua saamaan oman alasi töitä heti valmistumisesi jälkeen. Me Lavonialla autamme mieluusti sinua löytämään parhaat työpaikat ja tehtävät jo tänä kesänä!

Minkälaista työtä on Lavonian kautta tarjolla?

Kaikki rakennusalan ja teollisuuden yritykset pienistä suuriin hakevat kesätyöntekijöitä vuosittain kaikenkirjaviin tehtäviin. Jotkut työpaikat vaativat alan koulutusta, mutta kesätyö tai harjoittelu oman alasi yrityksessä on hyvä ponnahduslauta opiskelijalle. Tutki oman alasi työnantajia ja tehtäviä ja hae kauttamme rohkeasti sinulle parhaiten sopiviin hommiin.

Pienemmillä yrityksillä voi olla vähemmän tehtäviä tarjolla ja niihin voi olla hakijoitakin vähemmän, mutta tehtävät voivat pitää sisällään enemmän vastuuta. Suuret työnantajat rekrytoivat yleensä suuria määriä kerralla ja mitä paremmin yritys tunnetaan, sitä enemmän he saavat työhakemuksia ja sitä varmemmin voit kohdata kilpailua.

Millainen on hyvä kesätyöhakemus?

Hyvän työhakemuksen on selvitettävä yhdellä silmäyksellä kuka olet, mitä teet ja miksi juuri sinut pitäisi juuri hakemaasi tehtävään valita. Työnantaja haluaa nähdä, että sinulla on motivaatio ja asenne kohdallaan. Ansioluettelossa taas on hyvä olla vähintään seuraavat tiedot: yhteystiedot, työkokemus, koulutus, kielitaito, mahdolliset luottamustehtävät, saavutukset ja referenssit, eli suosittelijoiden yhteystiedot. Jos sinulla on harrastuksia tai kiinnostuksen kohteita, joista voi olla hyötyä työssäsi, kerro niistä rohkeasti hakemuksessasi!