Klienti

Meillä on ollut Lavonialta vuosien aikana satoja työntekijöitä. Voin luottaa siihen, että Lavonialta saa työmiehiä aina tarpeeseen nopealla aikataululla, päivänkin varoitusajalla. Yhteyden saa hyvin, viestintä on helppoa ja vaivatonta. Lavonian kanssa kaikki sujuu.

Joni Söyring

Forssan sisärakenne Oy, Yrittäjä/työnjohtaja

Kun omat työmiehet ei riitä, voin luottaa siihen, että Lavonialta saamme apua työtaakkaamme. Heidän henkilöstö on vastannut odotuksia hyvin ja olen saanut apua myös omaan työhön Lavonian kautta. Lavoniassa parasta on luotettavuus. Pystyy luottamaan että tekijä tulee joka päivä töihin.

Johan Lönnfors

KBC Rakennus Oy, Timpuri/nokkamies

Lavonian työntekijät on perehytetty aina hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä heihin. Lavoniaan saa aina helposti yhteyden ja viestintä toimii. Helppo kommunikointi on todella tärkeää, mitä vähemmän on veivaamista, sen parempi. Voin suositella ja olenkin suositellut Lavoniaa muille.

Isotalo Jukka

Inlook Oy, Työnjohtaja

Darbinieki

Hakuprosessi Lavonialle oli sujuva ja todella nopea. Minulle soitettiin parissa tunnissa, minkä jälkeen menin toimistolle allekirjoittamaan sopimuksen ja pääsin aloittamaan hommat. Töitä on enemmän kuin jaksaa tehdä ja palkka on aina ajallaan tilillä, ei ikinä myöhässä. Pomo vastaa kaikkeen heti kun tarvii saada yhteyden ja apua saa aina kun on tarve. Jos haluaa monipuolisuutta, niin Lavonia on paras firma siihen. Ei ole ollut yhtäkään päivää, millloin en olisi oppinut mitään uutta.

Rasmus Spiegel

Olen työskennellyt Lavonialla 10 vuotta. Aikoinaan halusin kokeilla ulkomailla työskentelyä ja veljeni suosituksesta päädyin Lavonialle. Prosessi eteni nopeasti puhelinsoitosta sopimuksen allekirjoittamiseen ja seuraavana päivänä olinkin jo töissä. Majoitus järjestettiin Lavonian kautta ja asun tälläkin hetkellä heidän asunnossa. Töitä on ollut aina riittävästi, viimeiseen viiteen vuoteen ei ole tarvinnut odotella uutta projektia. Lavonia on ystävällinen firma ja auttaa tarvittaessa, esimerkiksi työtarvikkeet hoituu ja välineet hoidetaan kuntoon. Kaikki on avuliaita.

Viktor Soldatov

Tykkään työstä koska työtehtävät ovat monipuolisia, ei tarvitse joka päivä tehdä samaa. Töitä on ollut tarpeeksi ja yhteys toimii hyvin. 98% ajasta on löytynyt heti uusia töitä, suurimmaksi osaksi päässyt heti uudelle työmaalle. Usein ollut selkeää milloin projekti loppuu ja milloin seuraava alkaa. Pomoon voi pitää yhteyttä helposti ja selvittää milloin pääsee uusiin hommiin. Voin suositella Lavoniaa kenelle vaan.

Vladimir Soldatov

5 vuotta sitten hakiessani Lavonialle rekrytointiprosessi oli helppo ja pääsin aloittamaan työt nopeasti. Siitä asti töitä on löytynyt aina. Yhteydenpito on helppoa ja aina vastataan tai soitetaan takaisin. Parasta työssäni on vapaus, eli joustavat työajat, mikä on minulle tärkeää. Lavonia on mielestäni normaali työnantaja, palkka tulee ajoissa ja kaikki toimii.

Urmas Mäesalu

vuokratyöntekijä

Hain Lavonialle kaverin suosituksesta 2,5 vuotta sitten. Pääsin nopeasti hommiin, koko ajan on ollut töitä ja kysellään, milloin olen vapaana seuraaviin hommiin. Työtehtäväni ovat olleet monipuolisia ja siksi tykkäänkin tehdä töitä Lavonialla. Palkka on normaalia, ylitöistä tulee korvaus, eikä asunto ole niin kallis. Olen suositellut Lavoniaa 4 kaverille, jotka ovatkin tulleet töihin Lavonialle.

Marek Kiin

Lavonian kautta työllistyin helposti itselleni mieleiseen työtehtävään. Rekryprosessi hoitui nopeasti ja vaivattomasti! En ehtinyt edes silmiä räpäyttää, kun pääsin jo työmaalle tekemään sitä, mistä diggaan.

Niklas Suni

Uzrakstiet mums atsauksmi!