Lavonia Henkilöstöpalvelut

Joustavuutta

Työntekijäpula saattaa yllättää tai tulevat urakkasi voivat tarvita vahvistusta vasta viikkojen päästä. Kerro meille tarpeesi ja helpotamme yrityksesi henkilöstöpainetta, kun työmaalla sitä eniten tarvitset. Lavonia Henkilöstöpalveluiden kautta saat helposti ja vaivattomasti tekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkäaikaisiinkin henkilöstötarpeisiin.

Pitkä rekrytointi- ja rakennusalan kokemuksemme sekä laaja työntekijäverkostomme ovat käytettävissäsi juuri silloin, kun tarvitset työvoimaa. Samalla varmistat, että käytössäsi on aina oikea määrä ammattiosaajia ja urakan aikataulut pitävät.

Luotettavuutta

Olemme sataprosenttisesti suomalaisessa omistuksessa oleva rakennus- ja rakennustuoteteollisuuden rekrytointeihin ja vuokravälitykseen erikoistunut yritys. Huolehdimme meille kuuluvista työnantajavelvoitteista sekä maksuista ajallaan ja asiallisesti ja maksamme kaikki veromme Suomeen. Työntekijä on työsuhteessa kanssamme ja huolehdimme työntekijöidemme kaikista lakisääteisistä työnantajavelvoitteista. Vastuullesi jäävät työtehtäviin ja työturvallisuuteen perehdyttäminen sekä työnjohto. Tunnemme jokaiseen palkkaamamme työntekijän henkilökohtaisesti ja pyrimme löytämään kaikkiin tehtäviin aidon ja vastuullisen henkilön.

Tehokkuutta

Työllistämme tällä hetkellä vuodenajasta riippuen noin 150 – 250 työntekijää, jotka ovat usean eri alan ammattilaisia. Palkkalistoillamme on kokeneiden ammattilaisten lisäksi myös työuransa alkuvaiheessa olevia nuoria.

Valitse Lavonia

Suurin osa työntekijöistämme on ollut jo pitkään palkkalistoillamme, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle hyvät suositukset saaneita laadukkaita osaajia. Tarpeesi mukaan esittelemme kulloiseenkin työhön parhaiten sopivat henkilöt.

Toimitamme työntekijöitä lyhyistä muutaman päivän keikoista pidempiaikaisiin projekteihin. Sijaitsee työmaasi sitten pääkaupunkiseudulla tai Pohjois Suomessa, pystymme toimittamaan tarvittavat resurssit oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Tarvittaessa hoidamme myös majoitusjärjestelyt puolestasi!

Valitessasi Lavonian kumppaniksesi voit olla varma, että saat työmaallesi osaavaa työvoimaa ja kumppanin, joka on käytettävissäsi kaikissa tilanteissa. Rekrytointitiimimme kertoo sinulle aina ajantasaisen tiedon käytössäsi olevasta työvoimasta. Mikäli listoillamme ei juuri sillä hetkellä ole sinulle sopivaa osaajaa, kerro tarpeesi, niin me löydämme sinulle parhaan tekijän.

Kun tarvitset työntekijöitä, valitse Lavonia – miehitämme työmaasi!

Ota yhteyttä
Jätä yhteydenottopyyntö